Middle East

De Middle East mixen zijn ontwikkeld door Fatima Marzouki. Fatima is bij de Diwan awards in België benoemd tot vrouw van het Jaar voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ze heeft veel betekend voor deze gemeenschap door deze keuken bekend te maken bij de autochtone Belgische gemeenschap. Fatima probeert met eten de gemeenschappen bij elkaar te krijgen.

Image-block

8 pure specerijenmengelingen

De Middle East mixen zijn ontwikkeld door Fatima Marzouki. Fatima is bij de Diwan awards in België benoemd tot vrouw van het Jaar voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ze heeft veel betekend voor deze gemeenschap door deze keuken bekend te maken bij de autochtone Belgische gemeenschap. Fatima probeert met eten de gemeenschappen bij elkaar te krijgen. Ze heeft 2 restaurants en meerdere boeken geschreven over deze keuken.

Image-block

Prachtige kleurrijke en warme smaken

Verstegen wil met deze samenwerking en de mixen 2 zaken bewerkstelligen. Door de samenwerking met Fatima hoopt Verstegen een vertrouwd merk te worden binnen deze gemeenschap, waar nu nog geen merkverkoop plaats vindt. Daarnaast wil Verstegen Fatima helpen in haar doel om deze prachtige kleurrijke en warme smaken te integreren in de Europese samenleving. Want dat is zeker, het zijn prachtige pure smaken. Verstegen heeft voor een volledig afwijkend design gekozen om extra aandacht hierop te vestigen.

Image-block