Feta uit de oven

De Verstegen Middle East specerijenmengeling Chermoula, gebruikt om het gerecht om smaak te brengen, bevat onder andere kurkuma, chilies, komijn en peper. Ook heerlijk in combinatie met de Verstegen Spicemix del Mondo - Za’atar.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Bijgerechten, Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Pof de paprika’s, pel en plaats in een ovenschaal.
  2. Snijd de courgettes in batonettes en omwikkel met de pancetta.
  3. Snijd de feta in 3 stukken en verdeel op de paprika in de ovenschaal.
  4. Verdeel de courgette batonettes over de schaal en plaats de cherrytomaten ertussen.
  5. Begiet het gerecht met olijfolie en bestrooi met Verstegen Middle East – Chermoula.
  6. Plaats 20 minuten in een oven van 190 graden.
  7. Strooi er rijkelijk Verstegen Spicemix del Mondo Za’atar over.
  8. Serveer met Turks brood.

Ingrediënten

– 500 g feta
– 1 groente courgette
– 1 gele courgette
– 250 g cherrytomaten
– 250 g (gepofte) paprika
– 32 plakken pancetta
– olijfolie
Verstegen Middle East – Chermoula
Verstegen Spicemix del Mondo Za’atar