Onze producten

Stuk voor stuk uniek

Bekijk onze producten

Bij Verstegen zijn alle producten uniek, stuk voor stuk. Alle kruiden en specerijen komen bij de oorsprong vandaan, dáár waar de beste kwaliteit vandaan komt. Wil je meer weten over een bepaald concept of productlijn? Hier lees je er alles over.

Image-block

Vernieuwde sauzen-assortiment

Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van jouw gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je natuurlijk continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment.

Lees meer
Image-block

Eindeloos combineren met de Taste Extensions

Vier Taste Extensions, 100% natuurlijke smaakmixen. Mixen die allemaal onder ons Pure-label vallen en waarmee we eindeloos kunnen combineren!

Lees meer
Image-block

Vega Binding mix

Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie voor vegetarische opties, omdat hier vanuit de consument steeds meer vraag naar is. Met de Vega Binding mix hoef je maar weinig handelingen te doen om vegetarische producten te kunnen maken. Producten die smaakvol zijn en helemaal losstaan van een vleesbeleving.

Lees meer
Image-block

Guilt Free

Snacken met een schuldgevoel is voorbij. Verstegen introduceert Guilt Free sauzen zonder kunstmatige toevoegingen. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Het beste van beide werelden dus. De sauzen zijn gemaakt van de mooiste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

Lees meer

Pure

Consumenten eten steeds bewuster. Dat is geen hype, maar een blijvende ontwikkeling. Er is steeds meer behoefte aan verantwoorde voeding. En dat zet door. Mede daarom voeren wij al jaren het Pure-label. Producten met dit label bevatten geen declarabele allergenen, geen MSG, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Echt pure producten dus!

Lees meer
Image-block

Middle East

De Middle East mixen zijn ontwikkeld door Fatima Marzouki. Fatima is bij de Diwan awards in België benoemd tot vrouw van het Jaar voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ze heeft veel betekend voor deze gemeenschap door deze keuken bekend te maken bij de autochtone Belgische gemeenschap. Fatima probeert met eten de gemeenschappen bij elkaar te krijgen.

Lees meer
Image-block

Loaded Toppings

Lees meer
Image-block

Loaded Topping Indian Coconut Curry

Lees meer
Image-block

Loaded Topping Italian

Lees meer
Image-block

Loaded Topping Korean

Lees meer
Image-block

Loaded Topping Mexican

Lees meer
Image-block