Variëren met vega

Als versspecialist wil je natuurlijk hulp en inspiratie voor vegetarische opties, omdat hier vanuit de consument steeds meer vraag naar is. Met de Vega Binding mix hoef je maar weinig handelingen te doen om vegetarische producten te kunnen maken. Producten die smaakvol zijn en helemaal losstaan van een vleesbeleving.

Image-block

Vega, met de V van Verstegen

Vega is niet meer weg te denken uit de keuken van vandaag. Het aantal vegetariërs groeit en het aantal flexitariërs groeit nog harder. Je zult zelf ook merken dat klanten steeds meer vragen om vleesvervangers en dat ze daarin geadviseerd willen worden. Zoals je van ons gewend bent, willen we je graag helpen met het inspireren van jouw klanten door lekkere vegetarische producten aan te bieden. Bij Verstegen vinden we dat vega niet ten koste hoeft te gaan van smaak. Speciaal voor jou als versspecialist hebben we daarom de Vega Binding mix ontwikkeld en deze is nu verkrijgbaar. De basismix kan naar keuze worden aangevuld met de vertrouwde smaken van onze kruidenmixen of World Grills. Zo kun je eindeloos vegetarische producten creëren, zonder concessies te doen aan de smaak.

Image-block

Waarom de Vega Binding mix?

De Vega Binding mix is vegan, bevat het Pure-label, oftewel vrij van fosfaten, vrij van MSG en vrij van declarabele allergenen. De mix is glutenvrij, bevat geen soja, is diepvriesbestendig en biedt het gemak van een complete mix. Het enige wat je hoeft te doen is de Vega Binding mix (art. nr. 1020602) mengen met een World Grill naar keuze en water voor een mooie constante burger.

Image-block