Guilt Free

Snacken met een schuldgevoel is voorbij. Verstegen introduceert Guilt Free sauzen zonder kunstmatige toevoegingen. De eerste sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Het beste van beide werelden dus. De sauzen zijn gemaakt van de mooiste kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

Image-block

European Food Safety Authority

De Guilt Free sauzen van Verstegen komen precies op het juiste moment. Buiten de al jaren aanwezige trend van minder suiker, gaat de European Food Safety Authority (EFSA) in 2020 een grenswaarde geven voor de dagelijkse inname van toegevoegde suikers in voedingsmiddelen. Deze moet lidstaten zoals Nederland helpen de suikerconsumptie te verminderen en dieetrichtlijnen te verbeteren.

De beste kruiden en specerijen

Guilt Free sauzen zijn gemaakt van de beste kruiden en specerijen en bevatten alleen van nature aanwezige suikers. En dat is uniek. Er worden geen suikervervangers of zoetstoffen zoals aspartaam of stevia gebruikt. Het levert een spectaculaire doorbraak op: geen toevoegde suikers en wél de mooiste smaak. Er kan worden gekozen uit vier varianten: Piri Piri, Salsa Tex-Mex, Curry Ketchup en Tomato Ketchup. De sauzen zijn verkrijgbaar in flessen van 285 en 875 ml.

Guilt Free sauzen bieden een perfect alternatief voor de reguliere sauzen in je assortiment. Ze bieden de vrijheid om een bewuste keuze te maken die tegelijkertijd ook het lekkerst is.

Image-block