Verstegen geeft antwoord met sauzen

Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van jouw gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je natuurlijk continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment.

Image-block

Drie herkenbare lijnen

Waar saus vroeger nog een bijproduct was, wordt het een steeds belangrijker onderdeel van verschillende gerechten. Het kan bovendien net dat onderscheidend vermogen bieden. Daarom hebben we goed gekeken naar onze bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free.

Image-block

Classic sauzen

Heerlijke sauzen voor in iedere keuken, gemaakt van de allerbeste ingrediënten die bij de oorsprong vandaan komen. Bekende en populaire sauzen met de vertrouwde kwaliteit van Verstegen. Kant-en-klaar met genoeg ruimte voor jouw eigen creatieve finishing touch.

Ontdek hier ons assortiment Classic sauzen

Connoisseur sauzen

Binnen een handomdraai worden gerechten uniek door het gebruik van de Connoisseur sauzen. Proef de smaak van uiterste precisie, gecreëerd vóór fijnproevers, dóór fijnproevers. Bespaar kostbare bereidingstijd en creëer ruimte in de keuken. Dit zijn dé musthaves voor jouw assortiment.

Ontdek hier ons assortiment connoisseur sauzen

Guilt Free

Genieten doe je verantwoord met de producten uit de Guilt Free-lijn. Deze sauzen zijn vrij van declarabele allergenen, MSG en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de sauzen vrij van toegevoegde suikers en zoetstoffen. Toch hebben de sauzen een geweldige smaak. Zo wordt een verantwoorde keuze ook nog eens een lekkere keuze!

Lees meer