Kalkoenhaasjes met balsamico tijmsaus - Verstegen Professional
  • Space
Space

Kalkoenhaasjes met balsamico tijmsaus

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Kruid de haasjes met Biefstukkruiden of Stoofvleeskruiden en Tijm vriesgedroogd.

  2. Kleur mooi aan in boter. Stoof de ui of sjalot even mee Voeg bouillon of keukenwijn of streekbiertje toe naar keuze. Laat  ½ h sudderen.

  3. Voeg de Balsamico Tijmsaus en de Jus kant & klaar toe en laat nog ½ h verder sudderen

  4. Bind tot gewenste dikte en werk af met de wortelen en champignons.


Wil je dit Vacuüm garen ?
Voeg 100 g Verstegen Binding ds en 50 g Verstegen Sous videmix bruin vero toe. Bouillon is niet nodig, naar smaak eventueel 1 flesje streekbier.

Ingrediënten

- 5 kg kalkoenhaasjes
- 2.7 l  Balsamico Tijmsaus
- 1 l Jus kant & klaar
- 1 kg gestoofde champignons
- ½ kg wortelschijfjes (beetgaar)
- ½ kg uisnippers of sjalot
- Stoofvleeskruiden of Biefstukkruiden
- Tijm vriesgedroogd