Kalkoenhaasjes met balsamico tijmsaus
Tasty Fall & Winter: najaarstoppers
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Kruid de haasjes met Biefstukkruiden of Stoofvleeskruiden en Tijm vriesgedroogd.
- Kleur mooi aan in boter. Stoof de ui of sjalot even mee Voeg bouillon of keukenwijn of streekbiertje toe naar keuze. Laat ½ h sudderen.
- Voeg de Balsamico Tijmsaus en de Jus kant & klaar toe en laat nog ½ h verder sudderen
- Bind tot gewenste dikte en werk af met de wortelen en champignons.
Wil je dit Vacuüm garen ?
Voeg 100 g Verstegen Binding ds en 50 g
Verstegen Sous videmix bruin vero toe. Bouillon is niet nodig, naar smaak eventueel 1 flesje streekbier.
Ingrediënten
- 5 kg kalkoenhaasjes
- 2.7 l Balsamico Tijmsaus
- 1 l Jus kant & klaar
- 1 kg gestoofde champignons
- ½ kg wortelschijfjes (beetgaar)
- ½ kg uisnippers of sjalot
- Stoofvleeskruiden of Biefstukkruiden
- Tijm vriesgedroogd