Eendeborst met champignon-pepercrème
Tasty Fall & Winter: najaarstoppers
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Maak de eendenborsten panklaar. Snij overtollig vet weg en kerf resterende vet mooi wafelgewijs in.
- Snij de eendenborst schuin door in de hoogte.
- Bak de eendenborsten aan op vetkant 2 min. en dan op vleeskant 2 min.
- Laat rusten en terugkoelen.
- Meng de pepersaus met de champignons.
- Presenteer de eendenborst met de saus.
- Werk af met Roze bessen of 4 Seizoenenpeper.
Side dish: Knolselderfrietjes
- Snij frietjes van knolselder en meng met World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper
- Bak 20 min. op 180 graden.
Asian style: Asian black pepper & mushroom
- Vervang de Pepersaus warm up door ½ l Connoisseur Asian black pepper sauce met ½ l culinaire room of kokosmelk.
Ingrediënten
- 10 stuks eendenborst
- 1 Pepersaus warm up
- Biefstukkruiden
- 1 kg champignons gebakken
- Roze bessen of 4 Seizoenenpeper