Eendeborst met champignon-pepercrème

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Maak de eendenborsten panklaar. Snij overtollig vet weg en kerf resterende vet mooi wafelgewijs in.
  2. Snij de eendenborst schuin door in de hoogte.
  3. Bak de eendenborsten aan op vetkant 2 min. en dan op vleeskant 2 min.
  4. Laat rusten en terugkoelen.
  5. Meng de pepersaus met de champignons.
  6. Presenteer de eendenborst met de saus.
  7. Werk af met Roze bessen of 4 Seizoenenpeper.

Side dish: Knolselderfrietjes

  1. Snij frietjes van knolselder en meng met World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper 
  2. Bak 20 min. op 180 graden.

Asian style: Asian black pepper & mushroom

  1. Vervang de Pepersaus warm up door ½ l Connoisseur Asian black pepper sauce met ½ l culinaire room of kokosmelk.

 

Ingrediënten

– 10 stuks eendenborst
– 1 Pepersaus warm up
Biefstukkruiden
– 1 kg champignons gebakken
– Roze bessen of 4 Seizoenenpeper