Dorade met venkel / ovenklaar - Verstegen Professional
  • Space
Space

Dorade met venkel / ovenklaar

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze


  1. Meng de saus met de kappertjes.

  2. Spoel de gekuiste dorades grondig, zeker checken of alle schubben verwijderd zijn.

  3. Snij wafelgewijs door het vel, niet te diep.

  4. Strijk in met de World Grill Lemon & Green Pepper.

  5. Meng de groentjes met de World Grill Lemon & Green Pepper.

  6. Presenteer individueel of per 2 in ovenklare schoteltjes.

  7. Napeer onderin de saus, bedek met de groenten en de vis.

Ingrediënten

- 10 stuks dorade (zonder kop)
- 1 l Hollandaise saus warm up
- 1 kg venkel
- 250 g uisnippers
- 250 g apero tomaten
- World Grill Lemon & Green Pepper
- groene olijfjes
- 30 g kappertjes