Wij zijn Verstegen Spices & Sauces

Bij Verstegen geloven we in de beste kruiden en specerijen, die we bij de oorsprong halen. Daarom zijn we trots op onze unieke en duurzame samenwerking met lokale boeren in deze landen, waar we gebruik maken van technologisch hoogstaande oplossingen en een optimale kwaliteitscontrole. Alles om ervoor te zorgen dat de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden. Dat proef je in onze inspirerende en verrassende innovaties.

Image-block

De eerste bomen in het voedselbos zijn geplant!

Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren?

Image-block

Kom jij werken in onze productie?

Verstegen Spices & Sauces is hard op zoek naar goede vakkrachten in de productie. Zo hebben we vacatures bij de Mengerij en de verpakafdelingen van de natte en droge productie. Bekijk de video’s om alles te weten te komen over het werken bij Verstegen! Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren?

Image-block

Onze collega’s vertellen je meer!

Afhankelijk van het land van herkomst zijn de bladeren groen of grijsachtig. De geur van rozemarijn is intens, sterk aromatisch, dennen, kamfer- en eucalyptusachtig, wat karakteristiek is voor rozemarijn. De smaak van rozemarijn is zeer aromatisch en heeft een bittere, scherpe smaak die eveneens karakteristiek is voor dit kruid. Als de plant volgroeid is, heeft het de meest optimale kwaliteit.

Image-block

Finance medewerker

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit

Image-block

De eerste bomen in het voedselbos zijn geplant!

Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren? Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren?

Image-block

Dit is een call to action titel over de geschiedenis met een knop