Sur Verstegen - Verstegen Professional

Nous sommes Verstegen Spices & Sauces

Pour Verstegen, il est important de garder tout sous son propre contrôle : du transport à l'auto-broyage et du traitement sécurisé au contrôle optimal de qualité. Cela nous permet de faire en sorte que la chaîne allant de l'agriculteur au consommateur soit honnête, transparente et durable.

De eerste bomen in het voedselbos zijn geplant!

Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren?

Onze collega’s vertellen je meer!

Afhankelijk van het land van herkomst zijn de bladeren groen of grijsachtig. De geur van rozemarijn is intens, sterk aromatisch, dennen, kamfer- en eucalyptusachtig, wat karakteristiek is voor rozemarijn. De smaak van rozemarijn is zeer aromatisch en heeft een bittere, scherpe smaak die eveneens karakteristiek is voor dit kruid. Als de plant volgroeid is, heeft het de meest optimale kwaliteit.

Finance medewerker

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit

De eerste bomen in het voedselbos zijn geplant!

Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren? Momenteel werken we hard aan het planten van voedselbossen in Bangka in Indonesië. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor onze toekomstige peperplanten. Nieuwsgierig wat Vertsegen precies doet en waarom dit project belangrijk is voor de lokale boeren?

Dit is een call to action titel over de geschiedenis met een knop

-