Vrolijke vegaspies

De Zuid-Amerikaanse passie uit Argentinië komt terug in deze heerlijke vegaspiesjes. Door de kleuren zien ze er vrolijk uit en de smaken van de verschillende World Grills zorgen voor een Latijns-Amerikaanse smaak. De spiesjes zijn heerlijk met de Connoisseur Lemon coriander sauce.

  • Categorieën: Bijgerechten, Hapjes, Hoofdgerechten, Lunch, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Vermeng de Vega Binding mix, de Kruidenmix voor Gehakt (zonder zout), het keukenzout, de uitgelekte champignons uit blik en de zonnebloemolie met elkaar.
  2. Vacumeer het mengsel en druk het plat.
  3. Laat het mengsel enkele uren rusten.
  4. Vries het mengsel aan.
  5. Maal het mengsel door de 4,5 mm plaat.
  6. Vorm staafjes op gewenst gewicht en steek hier een Bamboostick gunshaped 180 mm in.
  7. Marineer de buitenzijde met een World Grill naar keuze.

Saus-combinatietip: Connoisseur Lemon coriander sauce

Ingrediënten

– 350 g Vega Binding mix
– 8 g Kruidenmix voor Gehakt (zonder zout)
– 15 g keukenzout
– 500 g champignons uit blik (uitgelekt)
– 150 g zonnebloemolie
Bamboosticks gunshaped 180 mm
World Grill naar keuze