Varkenshaas in bladerdeeg
Varkenshaas in bladerdeeg
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Snijd de champignons in kleine blokjes en fruit deze.
- Voeg de World Grill - French Garden toe en roer dit door.
- Koel de gebakken champignonstukjes terug.
- Vermeng het Paneermeel Blank met de teruggekoelde champignonstukjes.
- Leg het bladerdeeg uit en leg hierop een laag van 1cm van de gepaneerde champignons.
- Leg op de champignons een kophaasje en rol het bladerdeeg vervolgens strak op.
- Smeer de buitenzijde in met (gepasteuriseerd) eigeel.
- Plaats de Varkenshaas in Bladerdeeg in een voorverwarmde oven van 180 graden Celsius gedurende circa 25 minuten.
- Presenteer naar wens.
Combinatietip
De varkenshaas in bladerdeeg is erg lekker met
Classic Pepper Sauce.
Ingrediënten
- 4 stuks kophaas
- 4 stuks bladerdeeg
- 100 g Paneermeel Blank
- 100 g champignons (heel)
- 75 g World Grill - French Garden
- gepasteuriseerd eigeel