Varkens côte à l’os met dragon en mosterd - Verstegen Professional
  • Space
Space

Varkens côte à l’os met dragon en mosterd

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Grill de côte à l’os kort op de grillplaat voor mooie quadrage. Meng de Bearnaisesaus met de graanmosterd.

  2. Presenteer in een decoratieve schaal

  3. TIP: Werk extra af met verse kervel en dragon of Kervel vriesgedroogd/Dragon vriesgedroogd.


CRISPY SCHORSENEREN (side dish)

  1. 1 kg schorseneren (beetgaar)

  2. 300 g snap peas (geblancheerd)

  3. 100 g zongedroogde tomaten

  4. 40 g World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper 

  5. Werk af met Season Pepper Harissa of Season Pepper Arabiatta 


 

 

Ingrediënten

- 10 stuks côte à l’os van varken ( casselerrib)
- 1,5 l Bearnaisesaus warm up
- 40 g graanmosterd