Surf & turf witte pens + scampi

Summervibes

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de scampi’s en de schijfjes witte pens over de Bamboosticks.
  2. Strijk in met de World Grill Lemon & Green Pepper.

diptip
Meng 1 l Salsa cajun saus met 40 g graanmosterd en 15 ml limoensap.

Witte pens

  1. Varkensvlees uitcutteren onder toevoeging van ijskoude melk, de eieren en keukenzout.
  2. Keelspek en brood  toevoegen  en verder uitcutteren onder toevoeging van Boudin blanc mix en
  3. Fricandonmix.
  4. Uitcutteren tot een glad deeg op 12 graden en daarna de peterselie toevoegen.
  5. Afvullen in Varkensdarm opgestr. 32/35.
  6. Verhitten op 78°C voor 1/2 uur.
  7. Snel terug koelen.

Ingrediënten

– 60 schijfjes witte pens
– 40 scampi’s 16/20 met schil /easy peel ontdaan van darmkanaal
– 80 g World Grill Lemon & Green Pepper 
– 20 Bamboosticks gunshaped 180 mm

WITTE PENS
– 4 kg mager varkensvlees
– 4 kg keelspek
– 1.5 l ijskoude melk
– 8 eieren
– 40 g keukenzout
– 650 g Boudin blanc mix
– 500 g wit brood
– 10 g  Fricandonmix
Vriesgedroogde peterselie of verse peterselie