Supreme van parelhoen/stroganoff - Verstegen Professional
  • Space
Space

Supreme van parelhoen/stroganoff

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Kruid de suprême met Chermoula en strijk in met de World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper.

  2. Gaar in de oven op 180 graden voor 25 min.

  3. Presenteer met de saus en werk af met paprikasnippers, erwtjes en champignons.


Extra’s: Ter afwerking kan je voor extra groentenboost nog afwerken met geblancheerde savooi, boerenkool of  spinazie.

Ingrediënten

- 20 stuks suprême van parelhoen
- ½ kg paprika snippers
- 2.7 l  Verstegen Stroganoffsaus
- Chermoula  of  Specerijenmix voor Saté
- World Grill Basic Seasalt & Lampong Pepper
- 1 kg champignons gebakken
- ½ kg erwtjes diepvries