Puree van zoete aardappel met edamame

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Bijgerechten

Bereidingswijze

  1. Meng de zoete aardappelpuree met de aardappelpuree en de World Grill African Sunshine.
  2. Meng met 2/3 van de edamame, peterselie en bieslook.
  3. Presenteer in decoratieve schotel.
  4. Werk af met de resterende edamame.

TIP: Voor extra uitstraling: meng ½ kg wedges/ blokjes/ frietjes van zoete aardappel met 20 g World Grill African Sunshine en bak 20 min. op 180 graden. Werk hier de schotel mee af.

Ingrediënten

– 2 kg puree van zoete aardappel (te koop diepgevroren)
– 1 kg aardappelpuree
– ½ kg edamame boontjes (diepvries)
– platte peterselie
– Verse bieslook of Bieslookringen gesneden vriesgedroogd
– 70 g World Grill African Sunshine