Puree van zoete aardappel met edamame - Verstegen Professional
  • Space
Space

Puree van zoete aardappel met edamame

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën:

Bereidingswijze


  1. Meng de zoete aardappelpuree met de aardappelpuree en de World Grill African Sunshine.

  2. Meng met 2/3 van de edamame, peterselie en bieslook.

  3. Presenteer in decoratieve schotel.

  4. Werk af met de resterende edamame.


TIP: Voor extra uitstraling: meng ½ kg wedges/ blokjes/ frietjes van zoete aardappel met 20 g World Grill African Sunshine en bak 20 min. op 180 graden. Werk hier de schotel mee af.

Ingrediënten

- 2 kg puree van zoete aardappel (te koop diepgevroren)
- 1 kg aardappelpuree
- ½ kg edamame boontjes (diepvries)
- platte peterselie
- Verse bieslook of Bieslookringen gesneden vriesgedroogd
- 70 g World Grill African Sunshine