Peruaanse Vis Cannelloni

Peruaanse Vis Cannelloni

  • Categorieën: Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Laat de tonijn en de maïs uitlekken. Snijd de koriander fijn.
  2. Maak een salade van de tonijn, maïs, koriander, veronaise en de Spicemix del Mondo – Peru. Vul af in een spuitzak.
  3. Schil de avocado’s, snijd in parten en schaaf dun op de mandoline.
  4. Plaats de avocado dakpansgewijs op plastic folie en spuit de salade in een baan hierop.
  5. Rol het geheel strak op en snijd hier cannelloni van.
  6. Maak een dressing van de olijfolie, Spice Oil – Roasted Garlic Huacatay en de limoen en besprenkel de cannelloni hiermee.
  7. Rasp voor extra frisheid wat limoen zeste over de cannelloni.

Ingrediënten

– 500 g tonijn (blik)
– 2 stuks avocado
– 50 g mais (blik)
– 20 g Spicemix del Mondo – Peru
– 300 g veronaise
– 100 g Spice Oil – Roasted Garlic Huacatay
– 100 ml olijfolie
– 1 stuk limoen
– 5 g koriander