Penno nero scampi curry

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Bak de scampi’s en kruid met de Spicemix del Mondo Takoyaki.
  2.  Neem decoratieve schotel en bedek de bodem met de Kerriesaus. Meng alle overige ingrediënten en leg deze op de saus.
  3.  Voor extra cachet en smaak, werk af met zeekraal!
  4.  Wij kozen voor penne nero, gemaakt met inktvisinkt. Heel lekker en super decoratief.

Ingrediënten

– 5 kg penne (gaar), indien je start met ongekookte pasta neem dan 1 kg (Kan zeker ook met spirelli /fusilli/farfalle)
– 5 kg scampi’s (gepeld en ontdaan van darmkanaal)
– 250 g erwtjes diepvries
– ½ kg g bimi (heel kort geblancheerd)
– ½ kg champignons gebakken, wij kozen voor shiitake (kastanjechampignons zijn ook top)
– 30 g Verstegen Spicemix del Mondo Takoyaki
– 2 l Verstegen Kerriesaus warm up
– vetstof/ boter/ olie of kokosolie (bij voorkeur geen olijfolie)