Pastasalade met gerookte zalm - Verstegen Professional
  • Space
Space

Pastasalade met gerookte zalm

De pastasalade is eenvoudig op smaak te brengen door een olijfolie te mengen met de Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane. Deze mix bevat rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze


  1. Snijd de bosui, paprika, olijven en zalm.

  2. Snijd croutons van het casino brood.

  3. Meng de olijfolie met de Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane en meng de helft door de pasta salade. Meng de croutons met de overige olie. Bak krokant in de oven (120 graden - 15 à 20 min).

  4. Meng de gekookte pasta met de zalm, bosui, paprika, kappertjes en olijven.

  5. Meng de olijfolie en Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane door de pasta.

  6. Plaats de salade op een bord en garneer met tomaat, croutons en rucola.

  7. Strooi Parmezaanse kaas over de pastasalade.

Ingrediënten

- 2 stuks bosui
- 1 rode paprika (gepoft)
- 1 gele paprika (gepoft)
- 25 g zwarte olijven
- 100 g gerookte zalm
- 1 snee tramezzini brood
- 1/2 dl olijfolie
- 200 g pasta (gekookt)
- 35 g kapperappeltjes
- 15 g rucola
- 1 tomaat
- Parmezaanse kaas (ter garnering)
- olijfolie
- Verstegen Spicemix del Mondo - Mediterrane