Pangang "authentiek"

De vragen van morgen, beantwoord je met de Verstegen sauzen van nu. Kant-en-klare sauzen die al heerlijk zijn van zichzelf, en ruimte bieden voor een eigen, creatieve, finishing-touch. Meng bijvoorbeeld eens de Classic Pangang sauce met de Classic Sweet & sour sauce voor een originele variatie.

  • Categorieën: Hoofdgerechten, Lunch

Bereidingswijze

  1. Vermeng de Pangang compositie en de Ketjap benteng.
  2. Marineer de procureurlapjes met dit mengsel.
  3. Vacumeer het gemarineerde vlees en laat deze 12 uur rusten.
  4. Sousvide garen op 100% stoom gedurende 90 minuten op 85 ºC.
  5. Gril het gegaarde procureurvlees op 160 ºC tot een gewenste kleur.
  6. Presenteer het vlees in een toonbankschaal en giet de Classic Pangang sauce eroverheen.

Variatietip
Vermeng de Classic Pangang sauce eens 1:1 met Classic Sweet & sour sauce  voor een originele variatie.

Ingrediënten

– 105 g Pangang compositie
– 150 g Ketjap benteng
– 1 emmer Classic Pangang sauce
– 3 kg procureur (lapjes)