Open steak sandwich

Een rustiek stuk brood met entrecôte, uien konfijt, pancettachips, Fourme d'Ambert en rucola. De Connoisseur sauzen van Verstegen geven gerechten als deze nog een extra lekkere smaak.

  • Categorieën: Lunch

Bereidingswijze

  1. Bereid de rode uien konfijt met de Spicemix oaxaca en rode wijn en laat afkoelen.
  2. Bak de pancetta in een pan op laag vuur tot deze krokant is.
  3. Kruid de entrecôte met de Spicemix del Mondo Guadalajara en bak medium.
  4. Beleg een snee brood met de uien konfijt, trancheer hier de entrecôte op en garneer met de pancettachips, Fourme d’Ambert en rucola.
  5. Maak het geheel af met de Connoisseur American grill & burger sauce.

Ingrediënten

– grof boerenbrood
– rucola
– runderentrecôte
Spicemix del Mondo Guadalajara
– rode uien
Spicemix oaxaca
– pancetta
– Fourme d’Ambert
Connoisseur American grill & burger sauce
– rode wijn