Olijventapenade & smeersels

De Verstegen Spice Oils, gebruikt om de smeersels op smaak te maken, zijn pure smaakmakers op basis van zuivere olie. Met slechts enkele druppels breng je warme of koude gerechten prachtig op smaak. Serveer de smeersels en de tapenade bij een borrelplank.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Bijgerechten, Hapjes

Bereidingswijze

Voor de olijventapenade:

  1. De rode ui aanzetten zonder te kleuren en terugkoelen.
  2. Draai in de keukenmachine de olijven, zongedroogde tomaten en de rode ui tot een niet te fijn mengsel.
  3. Voeg de Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic toe en roer glad.
  4. Maak hem indien gewenst af met wat olijfolie.

Voor de kruidenboter:

  1. Meng de roomboter met de Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic.

Voor de kruidenkaas:

  1. Meng de roomkaas met de Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic.

Ingrediënten

Voor de olijventapenade:
– 1/2 rode ui
– 250 g zwarte olijven (zonder pit)
– 250 g groene olijven (zonder pit)
– 125 g zongedroogde tomaten
– olie
– 30 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic

Voor de kruidenboter:
– 200 g roomboter
– 30 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic

Voor de kruidenkaas:
– 200 g kruidenkaas
– 30 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic