Mexican Poultry Fantasy

Je tafel staat vol kleuren uit Mexico met de Mexicaanse gerechten uit de Latijns-Amerikaanse BBQ-inspiratie van dit jaar. De Mexicaanse keuken slaat naadloos aan op dit thema en daarom vind je deze heerlijke Mexicaaans gekruide kalkoendijen terug op de kaart. Ze zijn heerlijk gekruid met de Spicemix del Mondo - Guadalajara. Daarnaast zijn de kalkoendijen rondom gemarineerd met de Marinade - Peru. De Guilt Free Salsa Tex-Mex maakt het gerecht helemaal af.

  • Categorieën:

Bereidingswijze

  1. Kruid de kalkoendijen aan de binnenzijde met de Spicemix del Mondo – Guadalajara.
  2. Bind met behulp van Katoenkoord – Rood/Wit de kalkoendijen op tot pompoen model.
  3. Marineer de buitenzijde met de Marinade – Peru.
  4. Gaar de Mexican Poultry Fantasy in de oven of afgesloten barbecue op 160 graden, tot de kern 72 graden Celsius is.

Saus-combinatietip: Guilt Free Salsa Tex-Mex

Ingrediënten

– 1 kg kalkoendijen (z/b, ontpeesd)
– 20 g Spicemix del Mondo – Guadalajara
– 150 g Marinade – Peru

Benodigdheden

Katoenkoord – Rood/Wit