Mexicaanse kipspies - Verstegen Professional
  • Space
Space

Mexicaanse kipspies

De culturen van Mexico vind je terug in de Latijnse-Amerikaanse BBQ- inspiratie van dit jaar. De Mexicaanse kip spies is gemarineerd in een heerlijke World Grill – Mexican Madness. Daarnaast is de kip spies bestrooid in de Spicemix del Mondo - Chimichurri die je naar Zuid-Amerika brengt. De connoisseur Salsa Cajun sauce past hier heel goed bij.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze


  1. Rijg een kipfilet met vel aan 2 parallel geplaatste Bamboosticks gunshaped.

  2. Smeer de buitenzijde in met de World Grill - Mexican Madness.

  3. Bestrooi licht met de Spicemix del Mondo - Chimichurri.

  4. Bak de Mexicaanse kipspies tot de kern 72 graden Celsius is.


Saus-combinatietip:
De Mexicaanse kipspies is erg lekker met Connoisseur Salsa Cajun

Ingrediënten

- 1 kipfilet met vel
- 80 g World Grill - Mexican Madness
- Spicemix del Mondo - Chimichurri

Benodigdheden

Bamboosticks gunshaped