Mediterrane eendenborst rollade
Mediterrane Eendenborst Rollade
- Categorieën:
Kip & Gevogelte
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Maak de eendenborst klaar en snijd de huid licht in zonder in het vlees te snijden.
- Kruid de eendenborst aan de vleeszijde met de Spicemix del Mondo - Mediterrane.
- Plaats de eendenborst contra op elkaar met de huidzijde naar de buitenkant.
- Plaats rondom de eendenborst een aantal takjes verse tijm en rozemarijn en bind dit met Katoenkoord Rood/Wit rondom de eendenborst zodat er een rollade ontstaat.
- Marineer de eendenborst rollade met de World Grill - Mediterrane.
- Gaar de eendenborstrollade tot de gewenste garing.
- Drapeer tijdens het garen de eendenborstrollade met het gesmolten vet.
Ingrediënten
- eendenborst
- 80 g World Grill - Mediterrane
- 15 g Spicemix del Mondo - Mediterrane
- 1 pakje verse rozemarijn
- 1 pakje verse tijm
Benodigdheden
Katoenkoord Rood/Wit