Mediterrane eendenborst rollade

Mediterrane Eendenborst Rollade

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Maak de eendenborst klaar en snijd de huid licht in zonder in het vlees te snijden.
  2. Kruid de eendenborst aan de vleeszijde met de Spicemix del Mondo – Mediterrane.
  3. Plaats de eendenborst contra op elkaar met de huidzijde naar de buitenkant.
  4. Plaats rondom de eendenborst een aantal takjes verse tijm en rozemarijn en bind dit met Katoenkoord Rood/Wit rondom de eendenborst zodat er een rollade ontstaat.
  5. Marineer de eendenborst rollade met de World Grill – Mediterrane.
  6. Gaar de eendenborstrollade tot de gewenste garing.
  7. Drapeer tijdens het garen de eendenborstrollade met het gesmolten vet.

Ingrediënten

– eendenborst
– 80 g World Grill – Mediterrane
– 15 g Spicemix del Mondo – Mediterrane
– 1 pakje verse rozemarijn
– 1 pakje verse tijm

Benodigdheden

Katoenkoord Rood/Wit