Ladies ribs

Gerechten swingen in Brazilië! En tijdens de Latijns-Amerikaanse barbecue swing je al helemaal! Met deze Ladies ribs serveer je een swingend gerecht van de BBQ. Ladies ribs zijn spareribs zonder been, daardoor eenvoudig te bereiden en om lekker van te smullen. De ribs zijn heerlijk met de Connoisseur Salsa cajun sauce.

  • Categorieën: Hapjes, Hoofdgerechten, Lunch

Bereidingswijze

  1. Snijd de procureur over de lengte in plakken van ca. 1 cm dikte.
  2. Vermeng de Cajun blend en de Inject-tumble no-fos met elkaar.
  3. Kruid de procureur plakken met dit mengsel.
  4. Marineer de gekruide procureur plakken met de Marinade – Western.
  5. Vacumeer de gekruide procureur plakken en gaar ze in de steamer op 90 ºC, 100% stoom gedurende 120 minuten.
  6. Koel het vlees terug.
  7. Lak de gegaarde Ladies ribs af met de Marinade – Western.

Saus-combinatietip: Connoisseur Salsa cajun

Ingrediënten

– 1 kg procureur
– 20 g Cajun Blend
– 100 g Marinade – Western
– 15 g Inject-tumble no-fos