Knolselderij shoarma

De knolselderij is gekruid met de Kruidenmix voor Shoarma - Amsterdams. Hierdoor krijgt de knolselderij een heerlijke karakteristieke smaak. Doe de knolselderij eens in een pitabroodje en serveer met de Connoisseur Yoghurt Garlic sauce.

  • Categorie├źn: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselderij.
  2. Snijd de knolselderij in reepjes.
  3. Vermeng de knolselderijreepjes met de Kruidenmix voor Shoarma – Amsterdams
  4. Meng hier voorzichtig de Kruidenolie Tokaj door.
  5. Plaats de knolselderij shoarma in een voorverwarmde oven van 120 graden hete lucht gedurende 20-30 minuten.
  6. Koel terug en presenteer op gewenste wijze.

Varieer ook eens door de Kruidenmix voor Shoarma – Amsterdams te vervangen door Kruidenmix voor Gyros.

Saus-combinatietip

De shoarma van knolselderij is erg lekker met Connoisseur Yoghurt Garlic sauce.

 

Ingredi├źnten

– 1 knolselderij
– 30 g Kruidenmix voor Shoarma – Amsterdams
– 30 g Kruidenolie Tokaj