Knolselderij shoarma - Verstegen Professional
  • Space
Space

Knolselderij shoarma

De knolselderij is gekruid met de Kruidenmix voor Shoarma - Amsterdams. Hierdoor krijgt de knolselderij een heerlijke karakteristieke smaak. Doe de knolselderij eens in een pitabroodje en serveer met de Connoisseur Yoghurt Garlic sauce.

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze


  1. Schil de knolselderij.

  2. Snijd de knolselderij in reepjes.

  3. Vermeng de knolselderijreepjes met de Kruidenmix voor Shoarma - Amsterdams

  4. Meng hier voorzichtig de Kruidenolie Tokaj door.

  5. Plaats de knolselderij shoarma in een voorverwarmde oven van 120 graden hete lucht gedurende 20-30 minuten.

  6. Koel terug en presenteer op gewenste wijze.


Varieer ook eens door de Kruidenmix voor Shoarma - Amsterdams te vervangen door Kruidenmix voor Gyros.

Saus-combinatietip

De shoarma van knolselderij is erg lekker met Connoisseur Yoghurt Garlic sauce.

 

Ingrediënten

- 1 knolselderij
- 30 g Kruidenmix voor Shoarma - Amsterdams
- 30 g Kruidenolie Tokaj