Kipvinken chimichurri - Verstegen Professional
  • Space
Space

Kipvinken chimichurri

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Aantal porties: 20porties
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze


  1. Meng het gehakt met de Spicemix del Mondo Chimichurri, mozzarella, stukjes tomaat en pijpajuin.

  2. Leg de kiplapjes mooi plat en beleg telkens met speklapje en 50 g van het kipgehakt.

  3. Rol mooi in en rol dan door de Schnitzelmix Chimichurri.

  4. Omrol met speklapje en zet vast met decoratieve prikker.

Ingrediënten

- 20 mooie dunne lapjes kipfilet
- 1 kg gekruid kipgehakt
- 40 dunne sneetjes gezouten spek
- 30 g Spicemix del Mondo Chimichurri 
- 50 g zongedroogde tomaten in stukjes
- 70 g geraspte mozzarella
- Schnitzelmix Chimichurri
- 20 decoratieve prikker