Kipvinken chimichurri

Tasty Fall & Winter: najaarstoppers

  • Aantal Personen: 20
  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de Spicemix del Mondo Chimichurri, mozzarella, stukjes tomaat en pijpajuin.
  2. Leg de kiplapjes mooi plat en beleg telkens met speklapje en 50 g van het kipgehakt.
  3. Rol mooi in en rol dan door de Schnitzelmix Chimichurri.
  4. Omrol met speklapje en zet vast met decoratieve prikker.

Ingrediënten

– 20 mooie dunne lapjes kipfilet
– 1 kg gekruid kipgehakt
– 40 dunne sneetjes gezouten spek
– 30 g Spicemix del Mondo Chimichurri 
– 50 g zongedroogde tomaten in stukjes
– 70 g geraspte mozzarella
– Schnitzelmix Chimichurri
– 20 decoratieve prikker