Kipsatéburger met zoete mais - Verstegen Professional
  • Space
Space

Kipsatéburger met zoete mais

Heerlijke zelfgemaakte kipsatéburgers met zoete mais. Een smaakvolle burger met de Classic Satay sauce ready-to-use. Een kant-en-klare saus, waardoor je de burger eenvoudig snel bereid.

  • Bereidingstijd: 0
  • Oventijd: 0
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze


  1. Vermeng het kipgehakt met de Specerijenmix voor saté, de Binding vero, de Classic Satay sauce ready-to-use en de mais.

  2. Vorm burgers op gewenst gewicht.

  3. Maak de Batter & Shake aan door 320 g water met 80 g mix te shaken.

  4. Smeer de buitenzij de van de kipsatéburgers met zoete mais licht in met de aangemaakte Batter & Shake en paneer ze vervolgens rondom in de Schnitzelmix Saté.

Ingrediënten

- 1 kg kipgehakt
- 100 g mais (gegaard)
- 10 g Specerijenmix voor saté met zout 
- 30 g Binding vero pure
- 100 g Classic Satay sauce ready-to-use 
- Batter & Shake 
- Schnitzelmix Saté