Kipsatéburger met zoete mais

Heerlijke zelfgemaakte kipsatéburgers met zoete mais. Een smaakvolle burger met de Classic Satay sauce ready-to-use. Een kant-en-klare saus, waardoor je de burger eenvoudig snel bereid.

  • Categorieën: Hoofdgerechten, Lunch

Bereidingswijze

  1. Vermeng het kipgehakt met de Specerijenmix voor saté, de Binding vero, de Classic Satay sauce ready-to-use en de mais.
  2. Vorm burgers op gewenst gewicht.
  3. Maak de Batter & Shake aan door 320 g water met 80 g mix te shaken.
  4. Smeer de buitenzij de van de kipsatéburgers met zoete mais licht in met de aangemaakte Batter & Shake en paneer ze vervolgens rondom in de Schnitzelmix Saté.

Ingrediënten

– 1 kg kipgehakt
– 100 g mais (gegaard)
– 10 g Specerijenmix voor saté met zout 
– 30 g Binding vero pure
– 100 g Classic Satay sauce ready-to-use 
Batter & Shake 
Schnitzelmix Saté