Herfstsalade

Een heerlijke vegetarische salade met diverse paddenstoelen en een dressing die is gekruid met de Verstegen Middle East specerijenmengeling - Chermoula. De Middle East specerijenmengelingen zijn vrij van declarabele allergenen, MSG en fosfaten en bevatten geen toegevoegd zout.

  • Bereidingstijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Salades

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon en snijd de bieslook grof.
  2. Meng de olie met Verstegen Middle East – Chermoula.
  3. Rooster de noten.
  4. Bak de rode ui, voeg de knolselderij en de paddenstoelen toe en breng op smaak met peper en zout.
  5. Pluk het oude brood, meng de helft van het brood met de Chermoula-olie en bak tot croutons.
  6. Bouw de salade op met alle ingrediënten en de andere helft van de Chermoula-olie.
  7. Rasp de kaas erover.

Ingrediënten

– 1 rode ui
– 1 knolselderij
– 1/4 bos bieslook
– 50 g cantharellen
– 50 g bundelzwammen
– 50 g oesterzwammen
– 50 g hazelnoten
– 2 snedes brood
– 50 g pecorino kaas
– 50 g rucola
– 10 g olie
– 10 g Verstegen Middle East – Chermoula