Gevulde Peruaanse portobello

Gevulde Peruaanse portobello

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Maak de portobello’s schoon en verwijder de steel.
  2. Meng het gehakt met het water, de Kruidenmix voor Pulled Pork – Smokey Paprika en de Binding Vero.
  3. Verdeel het gehakt over de portobello’s en strijk de bovenkant af met de World Grill – Fuego Peru.
  4. Halveer de bolletjes mozzarella en druk per portobello 3 halve bolletjes in het gehakt en verdeel hier tussen de mais en paprika blokjes gemengd.
  5. Decoreer met de Spicemix del Mondo – Peru.
  6. Gaar de portobello in de oven op 170 graden voor 20 minuten.

Combinatietip
Varieër eens met andere kaassoorten, zoals Cheddar of Roquefort.
Ook een leuk gerecht om op de barbecue te bereiden.

 

 

Ingrediënten

– 5 g Spicemix del Mondo – Peru
-25 g Kruidenmix voor Pulled Pork – Smokey Paprika
-40 g World Grill – Fuego Peru
-500 g rundergehakt
– 10 stuks portobello champignon
– 15 stuks mozzarella (bolletjes)
– 25 ml water
– 60 g paprika blokjes (gemengd)
– 30 g mais (blik)
– 15 g Binding Vero