Gazpacho

Deze soep wordt niet verwarmd maar behoort ijskoud gegeten te worden. Een smaakvolle gazpacho van onder andere tomaat, komkommer, sjalot, knoflook en peterselie. Geef er een extra bite aan door er tortillachips aan toe te voegen.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Lunch, Soepen, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. De komkommer schillen en de zaadlijsten verwijderen.
  2. Verwijder het zaad uit de tomaten.
  3. Pureer alle groente, de peterselie en het water in de blender.
  4. Breng op smaak met zout en peper en koel de gazpacho tot gebruik.
  5. Schenk de gazpacho in borden en maak af met de Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex, tortilla chips, olijfolie en koriander.

Ingrediënten

– 1/2 komkommer
– 1/2 sjalot
– 3 geplisseerde tomaten
– 1 teen knoflook
– 1 rode paprika
– 3 takken peterselie
– 1/2 liter water
– korianderblaadjes
– tortilla chips
– peper & zout
– olijfolie
Verstegen Guilt Free Salsa Tex-Mex