Frisse salade met meloen en halloumi

Frisse lunch - side dish By Local ! Neem berloumi ipv halloumi, is een lokale Belgische versie en heel lekker van bij ons Vervang de hallou;i door verkruimelde Getakaas is een variant op de Fetakaas en overheerlijk.

  • Categorie├źn:

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer overlangs door.
  2. Haal de pitjes uit met behulp van een lepel.
  3. Snij nogmaals overlangs door en snij dan in stukken van een halve centimeter.
  4. Meng de komkommer met de meloen en watermeloen.
  5. Meng met de World Grill lemon & green pepper.
  6. Snij de halloumi in blokjes en bak in olie.
  7. Kruid af met Spicemix del Mondo sirtaki en laat terugkoelen.
  8. Meng de halloumi onder de salade.
  9. Werk af met munt/platte peterselie en geroosterde pistachepitten.

 

VERKOOPTIP

Voor extra frisheid werk af met pijpajuin en/of bieslook.
Heerlijk in combi verkoop met huisgemaakte charcuterie.
Is lekker met geroosterd brood, bulgur of rijst.
Bestrooi op het laatst nog extra met geroosterde sesamzaadjes zonder nog om te roeren.
Verkoop de halloumi apart in combi om thuis te grillen.

 

 

Ingredi├źnten

  • 2kg bolletjes van honingmeloen of cavaillon
  • 2kg bolletjes of blokjes van watermeloen
  • 2kg komkommer
  • 100g World Grill lemon & green pepper
  • 1kg halloumi
  • munt en/of platte peterselie
  • geroosterde pistachepitten
  • Spicemix del Mondo sirtaki