Flensjes met paddenstoelenragout
Flensjes met Paddenstoelen Ragout
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Plet de knoflook en snipper de ui.
- Snijd de paddenstoelen in de gewenste grootte.
- Fruit de knoflook en ui aan in de olijfolie, voeg de paddenstoelen toe en bak kort mee.
- Los de ragout in het koude water op met behulp van een garde of staafmixer.
- Voeg de opgeloste Mix voor Ragout toe aan de gebakken paddenstoelen en breng aan de kook.
- Breng op smaak met de gemalen Season Pepper - Wild Mushroom.
- Rol de flensjes op met de afgekoelde ragout.
- Warm de ragout flensjes op in de magnetron op 600 Watt.
Serveertip
Leuk om als begeleidend groente garnituur bij een luxe maaltijd te serveren.
Ingrediënten
- 400 g paddenstoelen gemengd
- 200 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 1000 ml water
- 200 g Mix voor Ragout
- 10 ml olijfolie
- Season Pepper - Wild Mushroom (naar smaak)
- 10 flensjes