Flensjes met paddenstoelenragout

Flensjes met Paddenstoelen Ragout

  • Categorieën: Bijgerechten, Lunch, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Plet de knoflook en snipper de ui.
  2. Snijd de paddenstoelen in de gewenste grootte.
  3. Fruit de knoflook en ui aan in de olijfolie, voeg de paddenstoelen toe en bak kort mee.
  4. Los de ragout in het koude water op met behulp van een garde of staafmixer.
  5. Voeg de opgeloste Mix voor Ragout toe aan de gebakken paddenstoelen en breng aan de kook.
  6. Breng op smaak met de gemalen Season Pepper – Wild Mushroom.
  7. Rol de flensjes op met de afgekoelde ragout.
  8. Warm de ragout flensjes op in de magnetron op 600 Watt.

Serveertip
Leuk om als begeleidend groente garnituur bij een luxe maaltijd te serveren.

Ingrediënten

– 400 g paddenstoelen gemengd
– 200 g uien
– 2 teentjes knoflook
– 1000 ml water
– 200 g Mix voor Ragout
– 10 ml olijfolie
Season Pepper – Wild Mushroom (naar smaak)
– 10 flensjes