Entrecôte-reepjes met quinoa

De Verstegen Spice Oils, gebruikt om het recept op smaak te maken, zijn pure smaakmakers op basis van zuivere olie. Met slechts enkele druppels breng je een reeks warme of koude gerechten eenvoudig prachtig op smaak.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Bijgerechten, Hapjes, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. De quinoa garen en als laatste 20 gram Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic door de quinoa mengen.
  2. Verdeel de gegaarde quinoa, peultjes, maïs, asperge tips en paprika over de glaasjes.
  3. Kruid de entrecote met de laatste Verstegen Spice Oil – Cumin Oregano en bak kort in de pan.
  4. Verdeel dit als laatste over de glaasjes.
  5. Maak het af met rucola sla en Verstegen Spicemix del Mondo – Sirtaki.

Ingrediënten

– 1,5 kg quinoa
– 50 g asperge tips (geblancheerd)
– 100 g peultjes (geblancheerd)
– 100 g paprika (julienne)
– 100 g maïs
– 500 g entrecôte reepjes
– verse rucola
– 10 g Verstegen Spicemix del Mondo – Sirtaki
– 20 g Verstegen Spice Oil – Cumin Oregano
– 60 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic