Causa met Krabsalade

Causa is een typisch koud voorgerecht uit de Peruaans keuken. Het is een gerechtje met aardappel en krab. Dit gerechtje breng je eenvoudig op smaak met de Peru Causa mix van Verstegen die je ook nog eens direct kunt bestellen in onze webshop.

  • Categorieën: Bijgerechten, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Myoteer de Peru Causa Mix, voeg de olijfolie en citroensap toe en meng met de aardappelpuree.
  2. Pluk de gegaarde krabpoten grof en meng met de mayonaise.
  3. Snijd de rode ui in ringen en pluk de korianderblaadjes van de steel.
  4. Spuit de aardappelpuree in gewenste vorm en plaats er wat van de krabsalade op.
  5. Garneer met de rode uienringen en blaadjes koriander.
  6. Serveer de causa met krab als amuse of als onderdeel van een tapasschotel.

Ingrediënten

– 1 kg aardappelpuree
– 11 g Peru Causa Mix
– 25 ml olijfolie
– 15 ml citroensap
– 400 g krabpoten
– 100 g mayonaise
– 1 rode ui
– koriander (naar smaak)