Carpaccio Kebab - Verstegen Professional
  • Space
Space

Carpaccio Kebab

Carpaccio Kebab

Verstegen producten:

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze


  1. Meng het gemalen tartaarvlees met de Steak de Boeuf Compound.

  2. Voeg de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes en Middle East - Chermoula toe en meng dit goed door.

  3. Maak porties van 100 gram en rijg deze aan de spiesen.

  4. Marineer de spies met de World Grill - Cielo Rosso.

  5. Kort rondom bakken. Product mag roze gegeten worden.


Saus-combinatietip: combineert goed met de Provençaalse saus.

Ingrediënten

- 1 kg tartaarvlees
- 1 stuk Steak de Boeuf Compound
- 100 g pijnboompitten
- 100 g Parmezaanse kaas (schilfers)
- 50 g kappertjes
- 5 g Middle East - Chermoula
- 5 g olijfolie
- World Grill - Cielo Rosso

Benodigdheden

Bamboosticks gunshaped