Carpaccio Kebab

Carpaccio Kebab

  • Categorieën: Hoofdgerechten, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Meng het gemalen tartaarvlees met de Steak de Boeuf Compound.
  2. Voeg de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes en Middle East – Chermoula toe en meng dit goed door.
  3. Maak porties van 100 gram en rijg deze aan de spiesen.
  4. Marineer de spies met de World Grill – Cielo Rosso.
  5. Kort rondom bakken. Product mag roze gegeten worden.

Saus-combinatietip: combineert goed met de Provençaalse saus.

Ingrediënten

– 1 kg tartaarvlees
– 1 stuk Steak de Boeuf Compound
– 100 g pijnboompitten
– 100 g Parmezaanse kaas (schilfers)
– 50 g kappertjes
– 5 g Middle East – Chermoula
– 5 g olijfolie
World Grill – Cielo Rosso

Benodigdheden

Bamboosticks gunshaped