Broodje pulled jerk
Dit flatbread is belegd met pulled chicken, gekruid met de Spicemix - Jamaican Jerk. Heerlijke Jamaicaanse kruiden, die een broodje als deze gemakkelijk op smaak kan brengen.
- Categorieën:
Kip & Gevogelte
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Vermeng de Spicemix - Jamaican Jerk en het keukenzout met de kippendijen.
- Gaar de kippendijen op een rooster bij 140 graden bij hete lucht gedurende 45 minuten.
- Pull de kippendijen tot grove pulled chicken en koel deze terug.
- Drapeer de American Grill & Burger sauce naar smaak over het flatbread.
- Bestrooi de pulled chicken over de broodjes en verdeel hier vervolgens de paprikablokjes en rode ui over.
- Verpak op gewenste wijze.
- Plaats het broodje pulled jerk in een voorverwarmde oven van 120 graden gedurende 12 minuten
Saus-combinatietip
Het broodje pulled jerk is erg lekker met
Connoisseur Yoghurt Galic sauce
Ingrediënten
- 500 g kippendijen
- 9 g Spicemix - Jamaican Jerk
- 5 g keukenzout
- American Grill & Burger sauce
- 75 g rode ui
- 75 g rode paprika
- 3 flatbread (brake-off)