Broodje pulled jerk

Dit flatbread is belegd met pulled chicken, gekruid met de Spicemix - Jamaican Jerk. Heerlijke Jamaicaanse kruiden, die een broodje als deze gemakkelijk op smaak kan brengen.

  • Categorieën: Hoofdgerechten, Lunch, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Vermeng de Spicemix – Jamaican Jerk en het keukenzout met de kippendijen.
  2. Gaar de kippendijen op een rooster bij 140 graden bij hete lucht gedurende 45 minuten.
  3. Pull de kippendijen tot grove pulled chicken en koel deze terug.
  4. Drapeer de American Grill & Burger sauce naar smaak over het flatbread.
  5. Bestrooi de pulled chicken over de broodjes en verdeel hier vervolgens de paprikablokjes en rode ui over.
  6. Verpak op gewenste wijze.
  7. Plaats het broodje pulled jerk in een voorverwarmde oven van 120 graden gedurende 12 minuten

Saus-combinatietip

Het broodje pulled jerk is erg lekker met Connoisseur Yoghurt Galic sauce

Ingrediënten

– 500 g kippendijen
– 9 g Spicemix – Jamaican Jerk
– 5 g keukenzout
American Grill & Burger sauce
– 75 g rode ui
– 75 g rode paprika
– 3 flatbread (brake-off)