Brochette royal mint lam-merguez - Verstegen Professional
  • Space
Space

Brochette royal mint lam-merguez

Summervibes

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

Meng de stukken lam met de World Grill Royal Mint & Rosemary. Maak mooie brochettes met de ui / limoenschijfje/merguez.

Recept merguez
Snij het lamsvlees in blokjes. Meng met Kleurbehoudend middel vloeibaar en de Fresh paste merguez. Maal door de 10 mm plaat  en dan door de 3 mm plaat. Vul af in schapendarmen (Stabilusdarm of zoiets) en maak worstjes van 5 cm.

 

Ingrediënten

- Lamsbout uitgebeend in stukken
- Rode ui
- Mini merguez
- Halve limoenschijfjes
- World Grill Royal Mint & Rosemary  (= 60g/kg lamsvlees)

recept merguez
- 1 kg       lamsvlees schouder / snijlingen
- 60 g      Fresh paste Merguez
- 15 g       Kleurbehoudend middel vloeibaar