Boerencake met speculaas kruiden
Boerencake met Speculaas Kruiden
Deel dit recept op social media
Bereidingswijze
- Klop de boter, rietsuiker en kristalsuiker luchtig met de mixer.
- Meng één voor één de eieren erdoor. Voeg het volgende ei pas toe wanneer de vorige is opgenomen.
- Voeg hierna de patentbloem, het bakpoeder, de Mix voor Speculaas en het zout toe en mix tot een glad beslag.
- Hak de witte chocolade fijn een roer dit door het beslag.
- Plaats het beslag in een met bakpapier beklede, goed ingevette cakevorm.
- Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 35-45 minuten.
Ingrediënten
- 160 g boter
- 75 g rietsuiker
- 45 g kristalsuiker
- 3 eieren
- 150 g patent bloem
- 6 g bakpoeder
- 9 g Mix voor Speculaas
- 4 g keukenzout
- 75 g witte chocolade