Boerencake met speculaas kruiden

Boerencake met Speculaas Kruiden

  • Categorieën: Bakken, Nagerechten

Bereidingswijze

  1. Klop de boter, rietsuiker en kristalsuiker luchtig met de mixer.
  2. Meng één voor één de eieren erdoor. Voeg het volgende ei pas toe wanneer de vorige is opgenomen.
  3. Voeg hierna de patentbloem, het bakpoeder, de Mix voor Speculaas en het zout toe en mix tot een glad beslag.
  4. Hak de witte chocolade fijn een roer dit door het beslag.
  5. Plaats het beslag in een met bakpapier beklede, goed ingevette cakevorm.
  6. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 35-45 minuten.

Ingrediënten

– 160 g boter
– 75 g rietsuiker
– 45 g kristalsuiker
– 3 eieren
– 150 g patent bloem
– 6 g bakpoeder
– 9 g Mix voor Speculaas
– 4 g keukenzout
– 75 g witte chocolade