Kumar's

Curries & Bumbu's

Specialist van de Aziatische vijzelkeuken

Specerijen zoals sereh, chili, rode pepers, tamarinde, laos, koriander, koenjit en salamblad worden door de vijzel samengebracht tot pure en rijke smaken. Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn.

Image-block

Authentieke vijzelkeuken

Bij Kumar’s worden alle ingrediënten volgens authentieke receptuur eerst gevijzeld, dan gebakken of geroosterd, gepureerd en uiteindelijk verwerkt tot een pasta, bumbu, saus, dressing, marinade, sambal of chutney. Precies zoals ze dat in Azië al generaties lang doen.

Lees meer
Image-block

De oorsprong van Kumar's

In 2010 startte de samenwerking tussen Suresh Kumar en Verstegen Spices & Sauces. “Deze samenwerking maakte het mogelijk om mijn idee van de authentieke Vijzelkeuken in de praktijk te brengen. Want de Verstegen-Company is sinds 1886 gespecialiseerd in de import van specerijen en kan de hoge kwaliteit en de versheid van de ingrediënten die ik voor mijn producten nodig heb, garanderen.”

Lees meer
Image-block

"Om eersteklas Aziatische producten te maken, heb je verse, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten nodig die op traditionele wijze worden verwerkt."

Het assortiment

Bij Kumar’s koken we met verse ingrediënten en maken we geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn. Zo hebben we een breed assortiment dat varieert van curry pastes tot stir-fry sauces. Ontdek onze klassiekers en onze nieuwste producten!

Lees meer
Image-block