Breed assortiment

Verstegen heeft een gevarieerd assortiment kruiden en specerijen. Van losse kruiden en specerijen tot mixen voor een bepaalde applicatie. Een gedeelte hiervan bevat ook nog eens het Pure-label. Dit houdt in dat de mengelingen geen zout, declarabele allergenen, MSG en fosfaten bevatten.  Voor ons assortiment gaan we uit van een onderscheid tussen Foodservice en Freshservice

Image-block

Foodservice

De foodbranche is volop in beweging. Verstegen is dat ook. Sinds de oprichting in 1886 is Verstegen daarom altijd een belangrijke speler geweest. Dat is ruim 130 jaar anticiperen, creëren en inspireren, maar vooral het leveren van de beste kwaliteit. En dat gaat ver: tot aan de oorsprong. Het heeft Verstegen gemaakt tot wat het nu is: een actief familiebedrijf binnen alle segmenten van de foodbranche: industrie, foodservice, freshservice, retail. Op basis van partnership en vertrouwen werken we met onze relaties intensief samen aan nieuwe trends, behoeften en producten. Rekening houdend met vandaag én morgen. Voedselveiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen daarom de basis voor alles wat we doen. Dát is Verstegen. En dát is wat Verstegen voor de professional kan betekenen.

Ontdek hier ons Foodservice assortiment
Image-block

Freshservice

Als versspecialist wilt u uw klanten steeds weer blijven verrassen en inspireren. Daarvoor brengt u uw liefde en passie voor vers tot uiting in uw winkel en brengt u het over in de hoge service naar uw klanten.
Wij delen die passie voor vers. En willen u graag helpen om dit door te vertalen in uw assortiment, als partners. Deze gedeelde passie is ook de reden dat wij u altijd de beste kwaliteit willen en kúnnen leveren. Dat begint bij de oorsprong, want alleen met de allerbeste kwaliteit worden de mooiste smaken gecreëerd. Door ons, maar ook door ú.

Daarin willen wij u blijven uitdagen. Door u keer op keer te inspireren met innovatieve concepten en nieuwe smaken passend bij behoeften en trends.

Ontdek hier ons Freshservice assortiment
Image-block