Salciccia worstjes

Italiaanse specialiteit Salciccia is een echte Italiaanse klassieker: op basis van varkensgehakt, venkel en sinaasappelschillen. Er bestaan milde en hot versies. Voor de milde versie volg je onderstaand recept. Voor de hot versie voeg je extra 10 g Season Pepper arabiatta of Season Pepper harissa toe.

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

• Meng het gehakt met de Taste Extension venkel & sinaasappel.
• Vul af in varkensdarmen.
• Rol worstjes van 7 à 8 cm, presenteer als ketting.
TIP
Voor een extra sappig effect kan men 10 g Vero binding Pure Verstegen toevoegen.
TIPS Voor de klant
De worst wordt ook veel gebruikt om pastasaus te maken;
knijp thuis het deeg uit de worstjes en bak deze voor de saus.

Deze worstjes zijn een authentieke topper in combi met cannellinibonen
in een verse pittige tomatensaus = OVERHEERLIJK

Ingrediënten

1 kg gekruid varkensgehakt
(= 15 g Verstegen Super gehaktkruiden) bij voorkeur 1 x door 5 mm
10 g Verstegen Taste Extension venkel & sinaasappel
varkensdarmen 32/35