Rode biet met een Nordic twist

Laat jouw klanten een smaakexplosie ervaren met onze Rode bietensalade!

  • Categorieën: Lunch, Salades

Bereidingswijze

  • Snij de bietjes in blokjes.
  • Kruid met WSB Nordic Blend.
  • Meng met de pickled oignon en wat limoensap.
  • Smaak af met wat Zeezout.
  • Presenteer in decoratieve schaal.
  • Werk af met wat Zeezout, Fruit Pepper Lemon , peterselie en bieslook.
  • Werk als laatste af met de geroosterde pijnboompitjes.

NAAR SMAAK KAN MEN NOG EXTRA GARNITUUR TOEVOEGEN:
-> Gember is een absolute topper voor extra pit.
-> Als maaltijdsalade kunnen feta en/of Griekse pasta toegevoegd worden.
-> Heel mooi te combineren met alle soorten restjes charcuterie.
-> Ook lekker met bulgur.
-> Werk af met Sumac.

TIP VOOR DE KLANT

– Werk net voor het serveren af met granaatappelpitjes.
– Serveer met gegrild stokbrood of Turks brood.

Ingrediënten

– 1 kg Gekookte rode biet zonder schil
– 40 g pickled oignon (gemarineerde rode ui)
– 10 ml limoensap of rode wijnazijn
– 10 g WSB PRO Nordic blend
Fruit Pepper lemon
Zeezout
geroosterde pijnboompitten
peterselieblad gesneden
bieslookringen