Pietenbrood

Pietenbrood is een andere benaming voor gehaktballen in een aluminium ovenschaaltje. Door ze te bestrijken en te kruiden met heerlijke ingrediënten gemaakt van de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen van Verstegen, geef je een lekkere smaak aan het gehakt.

  • Categorieën: Hoofdgerechten

Bereidingswijze

  1. Kruid het gehakt met de Kruidenmix voor Pulled Pork – Smokey Paprika en de Budget Binding Vero.
  2. Maak met behulp van een ijsschep balletjes en plaats deze strak naast elkaar in een ovenschaal.
  3. Bestrijk de gehaktballetjes met Piri Piri saus.
  4. Decoreer met de Spicemix del Mondo – Peru.
  5. Verwarm de oven goed voor en bestrijk tijdens het garen het gehakt nogmaals met de Piri Piri saus.

Saus-combinatietip

Probeer ook eens de Guilt Free – Sweet Chili saus.

Ingrediënten

– 1 kg half-om-half gehakt
– 100 g Piri Piri saus
– 30 g Budget Binding Vero
– 25 g Kruidenmix voor Pulled Pork – Smokey Paprika
– 4 g Spicemix del Mondo – Peru